Camping Normandië

Campings zijn er volop in Frankrijk. Voor een geslaagde kampeervakantie vindt u dus altijd wel uw ideale camping. Normandië heeft op het gebied van campings heel veel te bieden en ook de natuur in deze streek is schitterend. Historie is er ook volop te vinden, dus als u vanaf uw camping in Normandië een leerzaam uitstapje wilt maken, zijn er talloze historische plaatsen en musea te bezoeken die verband houden met de Tweede Wereldoorlog. Maar er zijn meerdere redenen waarom u een camping in Normandië zou kunnen boeken. De wereldberoemde gastronomie bijvoorbeeld of de prachtige steden die u kunt bezoeken. Wat is uw reden om een camping in Normandië te boeken?

 • Beroemde kaas en cider op uw camping in Normandië

  In Noordwest-Frankrijk is uw camping in Normandië ergens gevestigd, vlakbij het Kanaal. De regio Normandië is verdeeld in Hoog-Normandië en Laag-Normandië. Wist u dat de naam Normandië nog doet denken aan de Noormannen die hier in de middeleeuwen nog tijdelijk de baas waren? Een goede reden voor veel mensen om een camping in Normandië te boeken is de heerlijke gerechten van de streek. Bijvoorbeeld de beroemde kazen Camembert, Livarot en pont l’Évêque. Heerlijk genieten in combinatie met een glaasje lokale cider of calvados. Zo mooi kan uw vakantie zijn op uw camping in Normandië!

  Wat is er te doen buiten uw camping in Normandië?

  De hoofdstad van Normandië, Rouen, is de moeite waard om te bezichtigen als u eens iets anders wilt zien dan uw camping. Vooral de kathedraal Notre-Dame, het Gros-Horloge en de musea van de stad zijn aan te raden. En zoals gezegd kunt u altijd genieten van het landschap en de historische locaties van de streek.

  Boek ook eens een van onze stacaravans in Normandië!

  Onze stacaravans in Normandië worden elk jaar populairder. Steeds meer mensen ontdekken namelijk dat een verblijf op een camping best luxueus kan zijn. Zo zijn onze comfortabele stacaravans in Normandië stuk voor stuk voorzien van een complete keukenunit. Ook een toilet en een ruime douchecabine is aanwezig. Comfort is het sleutelwoord van onze stacaravans in Normandië. Boek er snel een voordat er in de hele streek geen meer te vinden is!

Kies uit 3 campings in Frankrijk - Normandië

De bestemming is toegevoegd aan uw favorieten.

De volgende resultaten worden op dit moment vergeleken:

<<<1>>>
Camping Port'Landhttp://www.camp2relax.nl/Camping/Frankrijk/Normandie/Camping-Port-Land/396/CampingCampingFrankrijkNormandiëPort en Bessin - Huppainhttp://www.camp2relax.nl/media/photo/Thumbnail/F-14520_1A_018.jpgCamping Les Hautes Coutureshttp://www.camp2relax.nl/Camping/Frankrijk/Normandie/Camping-Les-Hautes-Coutures/3215/CampingCampingFrankrijkNormandiëBénouvillehttp://www.camp2relax.nl/media/photo/Thumbnail/F-14970_1R_005.jpgCamping Les Mouetteshttp://www.camp2relax.nl/Camping/Frankrijk/Normandie/Camping-Les-Mouettes/3668/CampingCampingFrankrijkNormandiëVeules les Roseshttp://www.camp2relax.nl/media/photo/Thumbnail/F-76980_1Q_006.jpg

Aanbieding van de week
Camping Les Cigales ****
Stacaravan, max. 7 personen
Tot 25% vroegboekkorting in meerdere periodes, boek voor 01 maart 2015!
zo 29 mrt 2015 - 2 nachten
Vanaf € 63
Boek 2015 met extra voordeel!
Vroegboektoppers
CubeSuite
Hybridlodge Clever
Glamping
Heeft u een vraag? Bel 072 5 183 183

Legenda

 • Camping
 • Rondreizen
 • Meerdere bestemmingen